EL LLIBRE DE LA SELVA

El llibre de la Selva

fidel al conte

Hem volgut fer una obra el més propera al llibre

Teatre familiar

Un muntatge per a tots els públics

A la NOTA79

Un espai acollidor on passar una molt bona tarda.

un equip professional

Tots els components tenen currículum professional i treballen d'actors i/o directors

Durada: 60min.

Oferim un producte nou, la funció + experiència, que és veure la funció i viure una experiència amb els personatges del llibre de la selva.  Aquesta és pels més petits de casa on durant 1h podran maquillar-se passejar per l’escenari, convertir-se en un mes del conte, fer una petita classe teatral i fer-se fotos amb els personatges.

Aquestes fotos es penjaran al web i les podreu descarregar!

Pots fer la compra a través del web o a l’entrada de la sala amb targeta, si la fas per avançat obtindràs un 30% de descompte directe: 

 

 

SINOPSI

I dins la Selva…

La Kaa, vident de la jungla, fa temps que prediu l’aparició d’un cadell del poblat humà que els protegirà. I un dia qualsevol, la Bagheera, la felina més temuda de l’indret allibera un nadó de les urpes de Shere Khan. La mare Lloba adopta el cadell humà i el porta davant el consell perquè decideixin si es pot quedar a viure amb la llopada fins que sigui gran. Mowgli haurà d’aprendre les normes de la selva, amb el mestre Baloo, que li ensenyarà les regles que regeixen el poble lliure: sobreviure i conèixer els perills, caçar només per menjar i respectar les lleis. 

El poblat dels micos farà despistar en Mowgli amb els seus jocs.

I sempre tindrà al darrera la figura del Shere Khan que esperarà pacientment a que el nen es faci gran per decidir qui manarà a la Selva.

llibre selva barcelona

FITXA ARTÍSTICA:

Mowgli: Eva Losada

Bagheera: Sandra Amade

Shere Khan: Ramon Pros

Baloo: Alfons Bermejo

Kaa: Fanny Ferran

Mico: Claudia Nieva

Agraïments: Zoo de Barcelona